Limba:

Avem 3 vizitatori si nici un membru online

FAQ

1. De unde îmi iau cursurile? 

Intri pe http://cursuri.uvvg.ro , in campul “Utilizator” scrii CNP-ul tau, iar in campul “Parola” scrii data ta de nastere in format ZI-LUNA-AN, iar apoi apesi butonul “Autentificare“.
 

Exemplu:

Cont: 2750216232323
Parola: 16-02-1975

Odata ce te-ai autentificat, apesi pe “Site Home“, selectezi facultatea la care te-ai inscris, iar apoi anul si semestrul in care esti student. De aici poti sa iti descarci cursurile.
 

Pentru studentii straini se va folosi NUMARUL MATRICOL

User: Nr. matricol
Parola: data nasterii (DD-MM-YYYY)
 

Exemplu:

User: 112345
Parola: 16-02-1975

2. Unde pot sa imi vad notele si restantele?

Intri pe http://ums.uvvg.ro , te autentifici la fel ca si pe platforma de Cursuri, iar in meniul din stanga, dai un click pe “Note“. Acolo vei gasi toate materiile pe care le vei studia in anul respectiv, in ambele semestre, iar dupa examene, vor aparea si notele. Uneori dureaza cateva saptamani pana se actualizeaza, dar vor aparea. Dupa ce apar toate notele, de obicei, unde nu este trecuta nici o nota, ai restanta.

3. Unde pot sa vad cat mai am de plata si cat costa fiecare rata?

Tot pe http://ums.uvvg.ro , doar ca de aceasta data, in meniul din partea stanga, dai click pe “Financiar“.
!!! ATENTIE !!! Daca nu ai platite primele doua rate pana la finele semestrului 1 si ultimele doua rate pana la finele semestrului 2, nu vei putea intra in examene.

4. De unde pot sa imi iau orarul si programul examenelor?

In mod normal, aceste detalii se afiseaza pe avizierul fiecarei facultati, dar in cazul in care nu le gasiti nicaieri, intrati pe http://cursuri.uvvg.ro , va autentificati, iar apoi intrati pe Secretariatul Virtual ( http://cursuri.uvvg.ro).

5. Se platesc absentele?

La Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad nu se platesc absentele.

6. Vreau sa ma inscriu in Liga Studentilor din Universitatea de Vest “Vasile Goldis”. Cum procedez?

Puteti trimite un mesaj privat pe facebook, sau un e-mail pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu numele, prenumele, vârsta, numărul de telefon, anul și facultatea din cadrul UVVG la care ești student, adresa de e-mail, iar reprezentantii ligii te vor contacta pentru mai multe detalii.
Poti urmari activitatile Ligii Studentilor printr-un “like” la pagina de facebook: https://www.facebook.com/LigaStudentilorUVVG

 7. Ce trebuie să facă șeful de an?

Principala datorie a sefului de an este de a informa. Seful de an trebuie sa va informeze cand au loc examenele, ce referate sau proiecte trebuie sa faceti, cand au loc recuperarile, care este orarul, daca a intervenit ceva si un profesor nu isi poate tine cursul intr-o saptamana, sau daca au loc activitati importante la care puteti si voi sa participati. Seful de an este legatura dintre profesori si colegii sai.


Daca sunt probleme, seful de an trebuie sa stie cine sunt reprezentantii din partea studentilor in Consiliul Facultatii si in Senatul Universitatii, pentru a va trimite la ei, sau pentru a li se adresa lor.
Seful de an are obligatia de a participa la intalnirea anuala a studentilor cu conducerea Universitatii si de a isi reprezenta colegii, ridicand problemele existente in facultatea sa.


Pe parcursul anului, au loc anumite activitati, la care seful de an are obligatia de a participa si a isi chema si colegii doritori.
In cazul in care seful de an nu poate participa la vreuna dintre activitatile mentionate, el trebuie sa delege pe cineva sa participe in locul sau.

Numai in cazul in care seful de an nu isi indeplineste atributiile, sau isi exprima dorinta de a renunta, el poate fi inlocuit cu un alt student din an.

8. Ce trebuie să facă șeful de grupă?

In principiu, atributiile sefului de grupa are aproximativ aceleasi atributii ca si seful de an, cu mentiunea ca seful de grupa trebuie sa puna prezenta colegilor sai la cursuri in Carnetul de Prezență, pe care il va preda la finele fiecarui an la secretariat. In cazul in care seful de grupa nu poate sa ajunga la ore din diverse motive, el va da Carnetul de Prezenta unui coleg care va putea.

ATENTIE! Nu incercati sa falsificati prezentele din Carnetul de Prezenta, profesorul are propriul sau Carnet de Prezenta si tine propria sa evidenta!

9. Reprezentanții studenților in Senatul Universității:

Facultatea de Științe Economice

Liliana Druiu – an I ZI,
Maura Trocan – an II MK ZI,
Urda Bianca – Filiala Satu Mare

10. Reprezentanții studenților in Senatul Universității:

Facultatea de Științe Economice
Paul Bărbulescu – 0743 507 243

11. Informații utile:

I. Rectoratul
Adresa: B-dul Revoluţiei, Nr. 94–96
Telefon: 0257-280335
Fax: 0257-280810


II. Secretariat facultate
Facultatea de Ştiinţe Economice
Adresa: Str. Mihai Eminescu, Nr. 15
Telefon: 0257-213066
Fax: 0257-243777


III. Liga Studenților UVVG Arad
Adresa: B-dul Revoluţiei, Nr. 94-96
Etajul II

Contact

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr. 15, 310086, Arad
Telefon: +40.0257.213.066
Fax: +40.0257.243.777
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.